Køb bil med et forbrugslån

Når man køber en ny eller en brugt bil, så er der som regel tale om en investering på mange penge, således der må etableres et billån, for at handlen kan gå i orden. De fleste bilforhandlere har allerede en finansieringsordning til både deres nye og brugte biler, og ellers kan man jo tjekke efter forbrugslån hos Hæveautomaten.dk. Her findes en overskuelig liste over lånefirmaer i Danmark, hvor man kan nemt kan få svar på et hurtigt kviklån.

Hvad er et kviklån?

De fleste forbinder kviklån med et lån på under 10.000 kr., hvor man søger online og får svar indenfor et kvarters tid på, om lånet kunne bevilges. Oplysningerne fra ansøgnings-skemaet tjekkes hurtigt med et rimeligt rådighedsbeløb samt et tjek i registret for dårlige betalere.

Hvis der ikke er problemer her, så kan pengene bevilges med det samme, og på den måde kan man hurtigt arrangere et forbrugskøb, idet man blot bør finde en passende afdragsordning. I dag kan man finde et billigt kviklån mange steder på nettet, og også siden Prestamo.dk bør omtales, da man her først indtaster sin alder og lånets størrelse, således man netop får tilbudt en oversigt med lån til dit behov.

Visse lånefirmaer vil nemlig ikke have kunder under en vis alder, eller de har specielle lån til folk under 23 eller 25 år. Processen med at bevilge billige lån til under 10.000 kr. er nogenlunde det samme som for et billigt lån på 50.000 eller 100.000 kr. Ved større lånebeløb skal man dog indsende en kopi af sine lønsedler og sin årsopgørelse, således man først får endeligt svar den efterfølgende dag, da lånefirmaet lige vil granske dine tal lidt nøjere, før de kan give endelig besked.

Det ideelle billån

Man kan nemt finde et billigt lån på nettet til måske under 10 % i rente, men der findes måske hos bilforhandleren en løsning, der er bedre end et hurtig kviklån på nettet, da forhandleren ofte har en speciel udlånsmulighed ved køb af nye biler, hvor man kan låne ned til 2-4 % i årlig rente. Dog bør man lige tjekke låneaftalen igennem for skjulte gebyrer og omkostninger, således man nemmere kan sammenligne lånene med hinanden eventuelt ved brug af Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP). Hvis man kan lån hurtigt et specielt optimalt billån, så kan det jo være fint at købe en dyrere og nyere bil frem for at købe en ældre bil med et dyrere lån.