Brugt Audi A4 er den perfekte familiebil

I bilbranchen har der altid været en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når man køber bil, idet nye biler er dyre, men til gengæld får man jo 2 års fuld garanti fra forhandlerens side. En 3-4 år gammel bil får man ofte ikke meget garanti med i købet, da bilen så er slidt, således der kan være skjulte fejl og mangler ved bilen, og eventuelle reparationer vil kunne koste mange penge.

Hos Audi er der dog opstået et lille smuthul, der gavner køberne til nyere brugte biler, da bilen koster noget mindre end nyprisen, men man får en bil der virker ny og i 100 % orden, hvis den er Audi Approved Plus (AAP). Hvis man leder efter en stor men overkommelig familiebil, så visser erfaringen, at kunderne foretrækker den populære model Audi A4, og en lettere tilkørt brugt Audi A4 kan man finde på Audis hjemmeside, og prisen ligger noget under nypriserne på disse udvalgte AAP biler, der leveres med fuld garanti fra Audis side, således man trygt kan køre i bilen i årevis uden at få nogen uventede udgifter på den.

Garantiordningen AAP

Audi udvælger kun de bedste brugte Audier til denne betegnelse, idet de endda grundigt gennemgår hver enkelt bil helt ned i detaljerne, hvor alle slidte og beskadigede samt uoriginale dele udskiftes til nye originaldele. På den måde vil bilen jo være at betragte som en reelt ny bil, da alt er velfungerende og i orden.

Bilen er ofte under to år gammel og har kun kørt få tusinde km, så den er på alle måder en lettere tilkørt bil, der har mange gode år foran sig med den rette vedligeholdelse. Man får 2 års fuld garanti på bilen ligesom ved køb af nye biler, men desuden får man en udvidet serviceaftale med på bilen, der løber i to efterfølgende år, eller til bilen har kørt i alt 40.000 km.

Alle uventede udgifter på bilen vil derfor blive betalt af Audi i denne lange garantiperiode, hvor man endda også har fri Autohjælp overalt i Europa med i AAP pakkeløsningen. For første gang ser det altså ud til, at man risikofrit kan investere penge i en brugt bil og alligevel ikke frygte store uventede udgifter på bile ni den kommende årrække.

Audi A4

Bilkøbere har i mange år haft en ny eller en brugt Audi A4 som deres favorit, hvilket nok skyldes, der er tale om en rummelig familiebil, der også kan anvendes som en præsentabel firmabil. Den kan fås både i en sedanudgave eller i en rummelig stationcar-udgave, og man kan også få den i en sportslig udgave med permanent firehjulstræk.

Denne luksusbil giver en helt sublim køreoplevelse, da man sidder i en lyddæmpet kabine, mens man styrer en kraftig men brændstoføkonomisk motor, således bilen har et perfekt vejgreb og i sit aerodynamiske design ubesværet skærer sig frem i trafikken.