Stor rabat på brugt Audi Q7

En af de største og mest luksuriøse SUV (sport utility vehicle) biler i Danmark er uden tvivl en Audi Q7, og denne model kan i øvrigt fås både på gule og på hvide plader. Der er tale om den ultimative bil med ægte firehjulstræk, så bilen befinder sig fortrinligt på alle typer underlag, hvor den har et godt og sikkert vejgreb. Normalprisen på en ny Audi Q7 ligger på langt over en mio. kr., men det er faktisk muligt at finde en brugt Audi Q7 på Audi.dk med AAP (Audi Approved Plus), og alle bilerne leveres i tiptop stand med fuld garanti men til nedsat pris. Man får derfor mere for pengene, når man køber en bil med AAP, hvilket er helt risikofrit, selv om en lettere brugt bil måske skulle have skjulte fejl og mangler.

Audi konceptet AAP

Tidligere har det altid været lidt risikabelt at betale for meget for en brugt bil, da man jo netop kan komme ud for dyre reparationer, som ikke er omfattet af garantien, og det gælder jo eksempelvis hvis motor eller gearkasse og den slags dyre dele kan gå til efter et års tid måske netop på grund af en mindre skjult fejl eller mangel, som ingen tidligere havde været opmærksom på.

Som køber af en brugt Audi Q7 eller en anden Audi med AAP garanti står man imidlertid meget stærkere, idet man får 2 års fuld garanti på den brugte bil og tillige en efterfølgende serviceaftale, der løber i 2 år mere, eller til bilen har rundet 40.000 km på speedometret. I hele denne lange garantiperiode vil Audi betale for både reservedele og arbejdsløn samt autohjælp, således man kan være sikker på at aldrig selv få en uventet stor ekstraomkostning på sin bil.

Mange købere af dyre brugte biler har tidligere valgt at betale lidt ekstra mod at få en helt ny bil med fuld garanti, men nu kan smarte bilkøbere få en brugt Audi Q7, der er i samme stand som en helt ny bil blot lettere tilkørt og en del billigere end nyprisen.

Den ultimative SUV

Uanset om man køber en helt ny eller en lettere brugt Audi Q7, så kommer man frem med stil og elegance i denne store luksuriøse SUV, der tillige har masser af motorkraft og suveræne køreegenskaber. Bilen kommer i et elegant og sportsligt design, og dens sikkerheds- og hjælpesystemer giver passagererne en tryg og behagelig kørsel. Man kan få alverdens ekstraudstyr til en Q7, hvoraf det meste er standard såsom:

  • Adaptiv fartpilot (kan tilpasse farten i sving og rundkørsler).
  • Hjælpesystem til at bakke med en anhænger.

På alle måder er en Audi Q7 derfor indbegrebet af en drømmebil, som man kan have glæde af i mange år fremover.