En brugt Audi Q3 giver mest SUV for pengene

 

I mange familier har man brug for en universelt anvendelig bil SUV, der jo står for Sport Ultility Vehicle, og der er tale om en alsidig bil, der kombinerer pladsen fra en stor stationcar med den ekstra trækkraft fra en pickup og med plads til mange passagerer som i en MPV med mange sæder. Der findes en del SUV i Danmark, og Audi har indtil videre 3 modeller at vælge imellem nemlig Q3, Q5 og Q7 modellerne.

Der er tale om solide store biler i høj kvalitet, der kan klare fleksible transportopgaver i mange år ud i fremtiden, men bilerne er generelt temmelig dyre som andre SUV biler. Imidlertid kan man være heldig at gøre et godt køb ved at finde en lettere brugt Audi Q3 på Audis hjemmeside, da man her kan finde udvalget af AAP biler, der reelt er nye biler men til en nedsat pris i forhold til normalprisen.

Audi Approved Plus garantien

Audi udvælger nemlig visse biler i deres sortiment, der er biler på få år på bagen, der kun har kørt få tusinde km. Der er ofte tale om demonstrationsbiler og korttidsleasing, men der er jo tale om brugte biler, og den slags sælges normalt uden meget garanti, da de jo kan indeholde skjulte fejl og mangler. Mange købere vil som regel hellere betale et par hundredtusinde kr. mere for at få en helt ny bil med fuld garanti frem for at stå med risikoen for at en brugt bil skal repareres for et kæmpebeløb.

Man får dog hele 2 års garanti ved køb af en bol med AAP garantien, og man får desuden en udvidet serviceaftale, der løber i 2 år yderligere (eller til den har kørt i alt 40.000 km), således man i disse mange år er helt sikret mod udgifter til både reparationer og vedligeholdelse. Dette giver en uset tryghed, der for alvor gør det interessant at se på brugte biler, da man kan spare mange penge ved at købere en lettere brugt bil.

Audi risikerer ikke meget ved at tilbyde denne omfattende garanti, da de i forvejen nøje har gennemgået bilen og udskiftet alle slidte og beskadigede dele med nye dele, således bilen reelt er i samme stand som en ny bil, der bør kunne køre i mange år fremover uden nogen problemer eller skader.

Valget af SUV

Der er god fornuft i at vælge en SUV, da denne type bil er stor og praktisk, således den passer til næsten alle formål, og de mindste SUV modeller er ikke specielt kostbare, især ikke hvis man kan finde en lettere brugt Audi Q3 til måske under 400.000 kr. En Audi Q3 er utrolig kompakt og rummelig med et stilrent og ungdommeligt design. Denne praktiske bil er nem at manøvrere og parkere i hverdagen. Når man køber en ny eller en brugt Audi Q3, så får man gennemtestet tysk kvalitet fra inderst til yderst, og dermed en bil med lang holdbarhed og med mange kilometer i sig. Som noget nyt lancerer Audi i 2017 den nye Audi Q2, der bliver et eksklusivt bud i den mindre klasse for højbenede biler. Prisen forventes til omkring 300.000 kr., hvilket nemt vil gøre den til et sikkert hit her i landet. En af de nye funktioner i Q2 bliver en avanceret automatisk nødbremse, der også bremser ned ved fodgængere.