Realiser drømmen med en brugt Audi A3

Mange mænd og kvinder drømmer om en lækker Audi, som jo er kendetegnet ved et flot design, masser af komfort og luksus samt helt suveræne køreegenskaber. Desværre ligger dette bilmærke og flere tilsvarende bilmærker uden for den økonomiske rækkevidde for de fleste normale familier, så derfor bliver det ofte ved drømmen, når snakken går om luksusbiler.

En bil skal helst være ny, da der jo ved køb af en brugt Audi A3 eller andre brugte biler er betydelig risiko for at finde skjulte fejl og mangler ved bilen, som efterfølgende vil koste en formue at få udbedret. Nu har Audi opfundet det nye og smarte koncept Audi Approved Plus (AAP), der giver købere af brugte biler samme garanti og vilkår som ved køb af en helt ny bil, så købere nu trygt med garanti kan købe en brugt Audi A3 i tiptop stand og leve deres drøm fuldt ud uden nogen fremtidig risiko for uventede udgifter på bilen.

 

Konceptet Audi Approved Plus

Man kan finde en brugt Audi A3 eller andre modeller på Audis hjemmeside, og mange af bilerne bærer betegnelsen Audi Approved Plus (AAP), og disse biler er måske en smule dyrere end tilsvarende modeller, men de er stadig langt billigere end helt nye biler, men eneste forskel mellem disse brugte biler og nye tilsvarende biler er blot, at disse AAP biler er lettere tilkørte men stadig kan købes på samme vilkår som nye biler.

Årsagen til Audi giver fuld garanti på salget af disse brugte biler er, at Audis specialuddannede fagfolk forinden har grundigt gennemtjekket bilen fra A til Z, og alle fejl og mangler er rettet med brugen af originale reservedele, så bilen er nu i tiptop stand som en ny bil men blot lettere kørt til.

Bilerne er typisk under to år gamle og har kørt under 40.000 km, og købere af disse AAP certificerede biler får dels to års fuld garanti på bilen samt en efterfølgende to års serviceaftale, så derved kommer der overhovedet ingen uventede udgifter til reparation eller service på bilen i de første mange år, da Audi dækker alle omkostningerne, hvis bilen alligevel skulle få problemer med motor, gearkasse, kobling eller andre dele på bilen, som jo i værste fald kunne koste mange tusinde kr. at få udbedret.

 

Drømmen om en Audi

Derfor kan interesserede bilkøbere nu få fingrene i en brugt Audi A3 i samme stand som en ny bil men nu til under 300.000 kr., hvilket med det nuværende renteniveau ikke er specielt dyrt for et billån over en længere årrække.

Drømmen om en Audi er nu seriøst indenfor rækkevidde, og en Audi er jo en kvalitetsbil, der med den anbefalede pleje og vedligeholdelse gerne skulle kunne køre fejlfrit i mange år. Med AAP garantien fra Audi får de nye bilkøbere en bil i topklasse med garanti, og serviceaftalen løber indtil bilen har kørt 40.000 km, og med regelmæssige eftersyn vil bilen altid bevare sin høje kvalitet og gensalgsværdi, hvis man en dag vil sælge bilen videre. Desuden får nye bilkøbere en mobilitetspakke med i handlen, således Audi yder fri vejhjælp overalt i Europa.

Såfremt man strander med en defekt bil et sted i Europa, så kontakter man Audi, der straks sender en bil med en tekniker ud på stedte, og såfremt bilen ikke kan repareres her, så bugseres bilen til nærmeste værksted, hvor man så klarer problemet. Spfremt der er behov for at fremskaffe specielle reservedele til bilen, så får man kvit og frit stillet en lånebil til rådighed, indtil din egen bil igen er klar.

Man bør især overveje modellen Audi A3 Sportback 1,6 TDI, der dels udleder en meget begrænset mængde CO2, som jo er godt for både samvittigheden og imaget, og bilen kører hele 24 km på literen, så derfor slipper man billigt i brændstofudgifter samt med en ejerafgift på under 1.000 kr. pr. halvår.

Billede: David Villarreal Fernández