Nye tilbud ved køb af en brugt Audi A6

Hvis man har set sig varm på en stor luksusbil som en Audi A6, så kan man heldigvis på Audis hjemmeside finde eksempler på en brugt Audi A6 til priser noget lavere end nyprisen men ellers i samme stand som nye biler. Det skyldes et nyt internationalt koncept ved navn AAP (Audi Approved Plus), som Audi har indført for at give kunder til brugte Audi modeller en yderligere sikkerhed, således man ikke risikerer at få uventede store udgifter på nyanskaffelsen. Her kan man læse detaljerne om dette smarte koncept.

 

AAP konceptet

Igennem mange år har forbrugerne været tilbageholdende overfor at købe brugte biler, da der sjældent medfølger en omfattende garanti ved købe af brugte biler, og man kan derfor risikere, at visse dele på bilen måske er i elendig forfatning. Audi har en række nyere biler, som deres specialuddannede teknikere gennemgår omhyggeligt, således bilerne efter kontrollen er udbedret og i samme stand som en helt ny bil. Audi garanterer den nye køber, at bilen er gennemgået fra A-Z og alle dele er originale og velfungerende, og desuden vil Audi i de næste fire år betale eventuelle uventede omkostninger til bilen, hvilket kan spare bilejeren for store udgifter.

Derfor er der god logik i at betale lidt ekstra for en bil, der er stemplet med AAP-betegnelsen, da man på den måde får en reelt ny bil mellem hænderne. Audi yder fuld garanti på bilen de første to år efter bilhandlen, og derefter får man en dækkende serviceaftale, der løber i yderligere to år, eller i hvert fald indtil bilen har kørt sammenlagt 40.000 km. Derfor kan bilejeren sove ganske trygt og roligt, da man ikke pludselig står alene om at skule betale for en ny kobling, motor, gearkasse eller differentiale, da en sådan udskiftning nemt kan løbe op i 20-50.000 kr. Endelig får man også gratis autohjælp med i aftalen, som dækker i hele Europa. Såfremt man får motorstop, sidder fast i sneen eller noget i bilen svigter, så kommer Audis autohjælp ud på stedet og udbedrer skaden øjeblikkeligt, så man hurtigt kan fortsætte turen. I værste fald bliver man bugseret til nærmeste værksted, hvor man vil afhjælpe problemet, og kan bilen ikke udbedres samme dag, så får man gratis stillet en lånebil til rådighed.

 

Fordele ved en brugt Audi A6

En ny Audi A6 koster som regel omkring 600.000 kr. eller mere, men man kan finde en ny men brugt Audi A6 fra under 500.000 kr., og bilen er stadig som ny med fuld garanti. Dermed er det nemmere at få råd til denne rummelige og luksuriøse bil, der jo både kan fås som sedan-udgave (Limousine), i en rummelig stationcar-udgave (Avant) eller som en mere sportslig udgave med firehjulstræk (allroad quattro). Uanset model er denne type bil både praktisk, moderne og yderst præsentabel og komfortabel, og det gælder både som firmabil eller privatbil.

Billede: Raptor Alpha