Køb brugt Audi A4 med fuld garanti

Audi A4

Audi biler kendestegnes ved at være store og luksuriøse, der kan anvendes både som en præsentabel firmabil eller en rummelig og praktisk familiebil. Klassikeren er modellen A4, der har erobret en stor del af markedet for kvalitetsbiler som Sedan eller stationcar. En ny Audi A4 koster lige under en halv million kr. og opefter afhængigt af den valgte motorstørrelse og tilbehør, men på Audis hjemmeside finder man også brugt Audi A4 til noget billigere priser, og her er der tale om biler i samme stand og med samme salgsvilkår som nye biler. Audi har nemlig lanceret et unikt koncept kaldet AAP, og således kan man købe en brugt Audi A4 billigere men stadig få en bil, der minder om en ny bil både med hensyn til udseende, performance og garanti.

Konceptet AAP

Man kan faktisk købe mange brugte biler hos Audi med AAP godkendelse, og disse biler er måske lidt dyrere end tilsvarende brugte biler, men det er stadig billigere end en helt ny bil. Fordelen ved at købe eksempelvis en brugt Audi A4 er nemlig, at en brugt Audi med AAP (Audi Approved Plus) leveres til køberen på helt uovertrufne vilkår. Bilen er grundigt efterset af Audis egne teknikere, og de har sørget for, at bilen er 100 % i orden og funktionsdygtig, og at samtlige dele på bilen er originale og opfylder Audis strenge kvalitetskrav. Man får en fuld garanti på bilen i 2 år, og derefter får man en 2-årig serviceaftale med i købet, således man stadig slipper for uforudsete udgifter til reparation og service på bilen. Aftalen stopper dog, når bilen totalt set har kørt mere end 40.000 km, men det er altså stadig en rigtig god sikring mod uventede udgifter på bilen. Skulle uheldet være ude er man desuden sikret med fri vejhjælp overalt i Europa, idet der straks kommer en tekniker ud på stedet og afhjælper fejlen, hvis dette er muligt. Ellers vil bilen blive bugseret til nærmeste værksted, hvor man vil løse problemet samme dag. I værste fald får man en gratis lånebil stillet til rådighed, hvis reparationen vil tage flere dage.

Sikker bilhandel

Man kan naturligvis lease biler på rimeligt fordelagtige vilkår, men hvis man gerne vil holde fast i samme bil i en længere årrække, så er det absolut den billigste løsning at købe en ny eller lettere brugt bil og behandle den ordentligt. Audi biler er produceret efter høje kvalitetskrav til materialer og performance, så disse biler holder i mange år, såfremt de får regelmæssig vedligeholdelse. Så til mange formål får man rigtig meget for pengene, når man køber en brugt Audi A4 med AAP garanti.