Brugt Audi Q3 giver meget for pengene

people-516378_1920Det er muligt på Audis hjemmeside at finde en nyere men lettere brugt Audi Q3 for under 400.000 kr., hvilket er en billig pris for en ny kvalitetsbil fra Audi. Naturligvis er en brugt Audi Q3 ikke den perfekte bil for alle familier, men det er muligvis den type, der passer til de flestes behov. Normalt kan det ikke anbefales at købe en brugt bil, da disse mange gange sælges uden eller med en dårlig garanti, men Audi købere kan nu ånde lettet op, når de vil købe en brugt Audi Q3 eller en anden brugt model. Den nye garantiordning Audi Approved Plus (AAP) giver nemlig køberne en hidtil uset garanti, der er meget omfattende, således man nu trygt kan købe en brugt Audi, uden man skal forvente udgifter på værksted og reservedele indenfor de kommende år.

Audi Approved Plus

Denne garanti ordning er unik og gælder kun for udvalgte Audi biler, som Audis teknikere i forvejen har gennemkontrolleret i detaljer fra A-Z. Såfremt disse biler under gennemsynet er stødt på slidte eller defekte bildele, så er de erstattede af nye dele, og eventuelle uoriginale bildele er også erstattet af originale dele. De godkendte biler er ofte under 1 eller 2 år gamle, og de har normalt kun kørt få tusinde km, og da der er tale om kvalitetsmærket Audi, så kan købere af disse biler regne med en bil fremstillet af suveræne materialer, således bilen med den rette vedligeholdelse og pleje kan give en komfortabel transport i rigtig mange år fremover. Selve AAP ordningen betyder, at køberne får en lettere tilkørt bil til rådighed, der på alle områder kan betragtes som en ny bil med hensyn til udseende, stand og garanti, idet prisen blot er noget lavere end nyprisen. Køberne er med AAP omfattet af dels en 2-årig fuld garanti, der efterfølges af en 2-årig serviceaftale, der dog udløber, såfremt bilen runder 40.000 kørte km. Man får desuden fri autohjælp med i handlen, og den dækker hele Europa, så man vil kort sagt aldrig komme ud for store og uventede udgifter på bilen, da Audi klarer alle disse udgifter i denne udvidede garantiperiode. Dette er en tryghed og garanti, der kan få folk til at tiltrækkes af lettere brugte biler.

Vælg den rette bil til jeres behov

Uanset om man er firma eller privatkunde, så gælder det om at vælge en passende bil, der kan klare transportbehovet for de kommende år. Økonomien spiller også en vigtig rolle, så en universal anvendelig bil skal derfor kunne opfylde flere kriterier som disse:

  • Bilen skal ikke være for stor
  • Bilen skal heller ikke være for lille
  • Bilen skal have en passende type motor
  • Bilen skal være præsentabel
  • Bilen skal være af højeste kvalitet
  • Bilen skal leveres med omfattende garanti
  • Bilen skal have høj sikkerhed
  • Bilen skal have tidens mest moderne udstyr
  • Prisen skal være bedst mulig

Disse standardkriterier kan nemt opfyldes af en lettere brugt Audi Q3, der jo er en kompakt men rummelig SUV. Bilens design er stilrent og ungdommeligt, så der er tale om en meget praktisk bil, der kan klare selv større familier og også en del bagage. EN Q3 er nem at styre i trafikken, og parkering klares også nemt. Audi er kendetegnet ved gennemtestet tysk kvalitet overalt i bilen, så selv en brugt Audi Q3 kan holde i mange år, hvis man blot husker bilens regelmæssige eftersyn.