Fuld valuta med brugt Audi A1

Der findes mange forskellige typer biler i forskellige udgaver, stand og mærke på markedet, så derfor kan det mange gange være en jungle at finde den mest passende bil til formålet. Desuden findes der mange brugte biler på salgsmarkedet, og visse af biler kan være fornuftige køb, selvom der normalt forbindes en form for risiko ved køb af brugte biler, da man sjældent får en dækkende garanti med i købet. Derfor kan man altid risikere store efterregninger på bilen, såfremt man er uheldig og anskaffer sig en bil med mange skjulte fejl. Derfor overvejer mange at købe en ny bil, da man derved har sikkerhed for bilens stand og garanti, samt man ofte kan købe nye biler på favorable købs betingelser som lavrentelån, leasing eller køb med lav udbetaling. Her kommer en beskrivelse af en ny ordning fra Audis side, der gør det muligt for bilkøbere at få brugt Audi A1 med fuld valuta, da man dels betaler en reduceret brugtpris, men samtidigt får man en bil i ny stand med fuld garanti.

Audis ordning AAP

Den nye ordning fra Audis side hedder Audi Approved Plus, der normalt forkortes AAP. Audis bilforhandlere over hele landet har et udvalg af brugte biler til salg, og udvalgte biler benævnes AAP. Normalt er Audi et tysk kvalitetsmærke, der med korrekt vedligeholdelse kan holde til rigtig mange års brug under komfortable forhold, men alligevel skal der med tiden udskiftes slidte dele på bilerne. Derfor kan man rende ind i uventede udgifter på alle brugte biler, da der kan være skjulte fejl på dem. Dog kan man risikofrit købe en brugt Audi A1 eller andre brugte Audi biler med AAP, da der gælder helt specielle vilkår for disse biler. Dels har Audi i forvejen gennemgået bilerne nøje, således alle dele på bilerne er originale og 100 % i orden. Hvis der findes skulle opdages uoriginale eller slidte dele, så erstattes disse af nye Audi dele, så derfor vil bilen være 100 % i ny stand og blot lettere tilkørt. Bilerne er ofte kun omkring 1 år gamle og har kørt få tusinde km, så man får som køber rådighed over en reelt ny bil. Samtidigt får man mange fordele med i handlen, idet man får dette med AAP:

  • 2 års fuld garanti på bilen.
  • Efterfølgende 2 års serviceaftale på bilen.
  • Fri autohjælp overalt i Europa.

En brugt Audi A1 kan måske være en smule dyrere i anskaffelse end en anden brugt Audi A1 uden AAP, men man får så meget med for merprisen, at man kan sove roligt om natten uden at risikere ekstraregninger på bilen i de kommende år, og man har stadig sparet rigtig mange penge i forhold til bilens nypris.

Fordele med Audi A1

Audi A1 er Audis mindste model, men alligevel vil mange kunne have nytte af bilen, hvis man kun har et begrænset pladsbehov. Bilen er kompakt og forener sportslige køreegenskaber med et elegant og stilrent design. Samtidig er den meget billig i både afgifter og brændstofudgifter, så derfor får man altså meget lave udgifter på denne luksusbil, der er ideel til mindre familier. Sikkerheden er helt i top, da den får 5 ud af 5 stjerner hos NCAP. Bilens motor er utrolig effektiv med en hurtig og lydsvag acceleration, og man får også Audis velkendte høje kørekomfort. Derfor vil man altid få en god og stabil køreoplevelse, da bilen har en fast undervogn med et stabilt vejgreb. Da bagsædet kan slås ned, så kan man alligevel få plads til knap 1000 liter i bagagerummet, så dette er jo rigeligt til de flestes formål. På Audis hjemmeside kan man finde en brugt Audi A1 til omkring 200.000 kr., hvilket er favorabel pris for en Audi.