Brugt Audi A7 – Et godt og sikkert køb

Ikke mange mennesker kender til Audis nye garantikoncept Audi Approved Plus (AAP), der faktisk giver købere af brugte biler helt suveræne fordele i forhold til andre bilhandler. Fordelen vokser især ved de store og dyre biler, da man som regel kan spare 10-20 % i forhold til bilens nypris ved at købe for eksempel en stor og dejlig brugt Audi A7 med AAP inde på Audis hjemmeside. I det følgende beskrives både AAP konceptet samt Audi A7 som eksempel, selvom AAP omfatter samtlige af Audis modeller.

Hvad er Audi’s AAP koncept?

Normalt er det forbundet med risiko for muligheden for ukendte udgifter til reparationer på en brugt bil, der kan have skjulte fejl og mangler, men nu kan man som Audi køber trygt gennemføre en bilhandel om AAP biler, da man får en enestående garanti med i købet. Bilerne er generelt under 2 år gamle og har ofte kun kørt få tusinde km, men de sælges til en noget lavere pris end nyprisen, men faktisk er der reelt tale om helt nye biler i samme udseende, stand og egenskaber, da man får:

 1. 2 års fuld garanti på bilen.
 2. En udvidet serviceaftale i 2 år mere (eller til bilen har kørt 40.000 km i alt).
 3. Fri autohjælp i hele Europa i hele perioden.

På den måde kan man derfor se frem til mange år uden uventede udgifter til service og reparationer, da Audi dækker alle disse udgifter i hele perioden i form af AAP garantien på bilen. For Audis vedkommende kan dette sagtens hænge sammen, da AAP biler koster lidt mere end tilsvarende brugte biler uden garanti, men til gengæld har Audi forinden nøje gået bilen igennem og udskiftet alle slidte og defekte dele, således bilen er i tiptop stand på alle områder men blot lettere tilkørt.

Hvordan vælger man den rette Audi?

 • Man kan vælge at købe en AAP bil lige fra en lille A1 op til en stor Audi A8 samt SUV modellerne Q3, Q5 og Q7 og naturligvis også TT og RS modellerne, men en stor universal anvendelig personbil som en ny eller lettere brugt Audi A7 kan måske være det bedste køb. En A7 model er nemlig en stilren og sportslig bil, der forener det bedste fra de store limousiner Audi A6 og Audi A8. Man kan både få en A7 med eller uden quattro-firehjulstræk, og man kan også vælge store eller små motorer, og med en stor V6-dieselmotor får man ikke mindre end 320 hk samt en tophastighed på 250 km/t. Alle Audis biler leverer komfort og køreglæde på højeste niveau, og de kommer også med et gennemført og elegant design. En A7 er kendetegnet ved en lang front, et lavt tag samt en luksuriøs, lyddæmpet og rummelig kabine. Man kan få alt i udstyr til både en ny eller brugt Audi A7 såsom:
 • Fartpilot.
 • Lyssensor.
 • Regnsensor.
 • Dæktrykkontrol.
 • Automatisk nedblændeligt bakspejl.
 • Natsynsassistent.
 • Parkeringsassistent.
 • Sænket sportsundervogn samt sportssæder.